HUZUEVİ'Nİ ZİYARET ETTİ

HUZUEVİ

MHP KADIN KOLLARI HUZUEVİ'Nİ ZİYARET ETTİ HUZUREVİ'NDE EL ÖPÜLDÜ, HATIR SORULDU Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Huzurevini ziyaret etti. Ziyarete Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Özmen, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Koçyiğit

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Kadın Kolları üyeleri, çalışmalarını sürdürüyor. Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Özmen'in refakat ettiği Kadın Kolları üyeleri Huzurevi'ni ziyaret ederek, burada kalan yaşlıların ellerini öptü. Huzurevi sakinlerinin dertlerini dinleyen, onlarla sohbet eden Kadın Kolları Başkanı Sevim Koçyiğit ve beraberindekiler, yanlarında getirdikleri pasta ve meyve sularını yaşlılara ikram etti. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette yaşlılar ile uzun uzun sohbet eden, kadın kolları üyeleri bazı huzurevi sakinlerinin sorunlarını da dinledi.

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Kadın Kolları Başkanı Sevim Koçyiğit, Kadın Kolları olarak yaşlılarımızın yanındayız. Onların çocuklarının yanında olmasını isterdik. Ancak her birinin hikayelerini dinlediğimizde çocuklarının farklı meşakatler içerisinde olduğu için burada kaldıklarını öğreniyoruz.  .Allah böyle yerlerin yokluğunu göstermesin. Burada görev yapan herkese başarılar diliyorum. Vicdan, merhamet, güler yüz diliyorum.” dedi.  



“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği